Bestel je sapjes
cadeau-idee voor gezonde mensen
Tips

Leuke cadeaus voor health freaks: 3 cadeau-ideeën

Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor iemand die zijn of haar gezondheid op de eerste plaats zet (of zou moeten zetten 😉 )? Wij delen graag een paar cadeau-ideeën voor “health freaks”!

Cadeautips voor sportievelingen

Wellicht is die gezonde persoon ook wel bezig met een gezonde levensstijl tout court: niet enkel gezonde voeding, maar ook sport en bewegen. Denk dan eens na hoe je zijn of haar hobby kan ondersteunen met een tof cadeautje. Of misschien kun je hem of haar wel inspireren met een nieuwe, actieve hobby? Doe eens een sportartikel cadeau zoals een cadeaubon van een sportwinkel, een hartslagmeter, een fitnessabonnement, een weerstandsband, een nieuw loopshirt, een hoelahoep of springtouw …

Een mandje vol gezonde snacks

Pure amandelen, gojibessen, raw chocolade, vegan energierepen, walnoten, gezonde crackers … het zijn voedingsmiddelen die lekker zijn maar ook net wat meer kosten. Maak een selectie gezonde tussendoortjes, pak ze mooi in en doe ze aan iemand die houdt van gezond eten cadeau. Volgens ons staat dit soort cadeautjes alvast op de eerste plaats in de categorie leuke cadeaus. Mmmmm!

gezonde leuke cadeaus

Gezonde drankjes, van sapjes tot losse thee

Iemand die gezond eet, drinkt gewoonlijk ook gezond. In de categorie gezonde cadeautjes horen dan ook gezonde drankjes. Een goede thee, bijvoorbeeld. Zelfs wie al lang met zijn gezondheid bezig is, zal een (paar) zakje(s) losse thee wel kunnen appreciëren. Wie gezond(er) wil eten, zet wellicht ook veel fruit en groenten op de eerste plaats. Bezorg je geliefden een vitamineboost van ’s morgens vroeg met een gezond, biologisch sapje van Green Carrot.

slowjuices als cadeau

Dit zijn nog maar enkele ideeën voor leuke cadeaus voor wie zijn gezondheid belangrijk vindt. Iets lekker luxueus zoals een dagje wellness met mama, een tegoedbon voor een winterse wandeling voor die ene vriendin die graag wandelt (je geeft je waardevolle tijd cadeau én het is de ideale gelegenheid om al bewegend gezellig bij te babbelen!), een gezond kookboek voor de gezonde keukenprins(es) … Met gezonde cadeautjes help je je geliefden gezonder te worden of gezond te blijven en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Gezonde, biologische sappen cadeau doen? Bestel ze bij Green Carrot!

Vorige Volgende

Gerelateerde berichten