Bestel je sapjes
cadeautjes voor haar en hem
Tips

Leuke cadeaus voor health freaks: 3 cadeau-ideeën

De feestdagen staan terug voor de deur … en dat betekent, naast gezellig samen genieten van een menu dat met extra veel liefde bereid is, dat je je geliefden binnenkort terug kan verrassen met een origineel cadeautje. Zoek je nog inspiratie voor iemand die als de “health freak” van de familie bestempeld wordt? Of ben je zelf die persoon die haar gezondheid op de eerste plaats zet en wil je je familie en vrienden inspireren? Deel deze tips voor leuke cadeaus en misschien vind je binnenkort wel een gezond cadeau onder de kerstboom!

Een mandje vol noten, pitten, zaden en meer gezonde voeding

Gojibessen, raw chocolade, vegan energierepen, walnoten, pompoenpitten, chiazaden, amandelen … het zijn voedingsmiddelen die lekker zijn maar ook net wat meer kosten. Kies er enkele uit, pak ze mooi in en doe ze aan iemand die houdt van gezond eten cadeau. Volgens ons staat dit soort cadeautjes alvast op de eerste plaats in de categorie leuke cadeaus. Mmmmm!

gezonde leuke cadeaus

Cadeautips voor sportievelingen

De kans dat die gezondheidsfreak niet alleen bezig is met gezonde voeding, maar ook met sport en bewegen, is vrij groot. Je kan zijn sportieve hobby steunen door een sportartikel cadeau te doen: een bon van een sportwinkel, een hartslagmeter, een yogamat, een hoelahoep of springtouw … Of misschien wil hij of zij wel vaker sporten en kan je hem of haar dat nodige duwtje in de rug geven met een fitnessabonnement?

Gezonde drankjes: sapjes en losse thee

Iemand die gezond eet, drinkt gewoonlijk ook gezond. In de categorie gezonde cadeautjes horen dan ook gezonde drankjes. Een goede thee, bijvoorbeeld. Zelfs wie al lang met zijn gezondheid bezig is, zal een (paar) zakje(s) losse thee wel kunnen appreciëren. Wie gezond(er) wil eten, zet wellicht ook veel fruit en groenten op de eerste plaats. Bezorg je geliefden een vitamineboost van ’s morgens vroeg met een gezond, biologisch sapje van Green Carrot.

biologische sappen als leuke cadeaus

Dit zijn nog maar enkele ideeën voor leuke cadeaus voor wie zijn gezondheid hoog in het vaandel draagt. Iets lekker luxueus zoals een dagje wellness met mama, een tegoedbon voor een winterse wandeling voor die ene vriendin die graag wandelt (je geeft je waardevolle tijd cadeau én het is de ideale gelegenheid om al bewegend gezellig bij te babbelen!), een gezond kookboek voor de gezonde keukenprins(es) … Met gezonde cadeautjes help je je geliefden gezonder te worden of gezond te blijven en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Gezonde, biologische slowjuices cadeau doen? Bestel ze bij Green Carrot!

Vorige Volgende

Gerelateerde berichten