Bestel je sapjes
Meer over sapjes

Je gids naar het groene sapje dat je op het lijf geschreven is

In onze webshop vind je 5 groene sapjes. Maar welk sapje past 100% bij jouw smaak of bij wat je wilt bereiken? Onze gids zet je op het spoor van het juiste sapje.

1. Glow: je perfecte mix vitaminen en mineralen

Met Glow trakteer je jezelf op een perfect uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen. Geniet van de smaak van groene groenten: selder, komkommer en spinazie. Die combinatie werken we af met de rustgevende toets van munt. 1 appel geeft je sapje een aangename zoete smaak. Ben je een zoetekauw? Dan heb je je favoriete sapje meteen al gevonden.

2. Green Supreme: je fris en zoet spinaziesapje

Een fris en zoet sapje met daarin 250 gram spinazie? Dat is Green Supreme. Moet je een Popeye zijn om dit sapje te appreciëren? Absoluut niet. Een appeltje geeft je sapje het juiste zoete accent. Een grote citroen zorgt voor een frisse toets.

Die heerlijke mengeling kruiden we af met een snuifje cayennepeper en wat korreltjes Himalayazout. Wist je trouwens dat Himalayazout een van de zuiverste zouten ter wereld is? Het bevat maar liefst 84 mineralen.

3. Kick: je ochtendlijke superboost

Wil je een echte kickstart om je dag te beginnen? Wat dacht je van een volledige komkommer, 2 stengels selder en een grote hand spinazie? Precies de juiste hoeveelheid citroen houdt je sapje lekker fris.

4. Oh Sweet Broccoli: je vitamine- en mineralenbom

Je geeft het broccoli niet na, maar de koolsoort prijkt helemaal bovenaan de lijst van supergroenten. Daarom zit in je flesje Oh Sweet Broccoli een hele broccoli. Mét stam. Want in de stam zit het zachtste, meest smaakvolle en voedingsrijke deel. 3/4de komkommer, wat wortel, appel en sinaasappel geven je sapje een mooi evenwichtige smaak.

5. The Hulk: je stevig sapje groen

Ben je een durver? The Hulk is een écht groen sapje. Met 250 gram spinazie, 250 gram komkommer, 4 stengels selder en een handjevol peterselie weet je waarom we dit sapje The Hulk doopten. Groener kan niet. De smaak? Lekker groen en stevig aards. Een kwartje van een appel verzacht het sapje met een vleugje zoetigheid.

Je keuze gemaakt? Bestel je Green Carrot slowjuice.

Nog niet helemaal zeker? Dat begrijpen we. Daarom stelden we een proefpakket met onze 12 sapjes samen. Elk sapje zit in een proefflesje van 75 ml.

Bestel je proefpakket vandaag nog!

Volgende

Gerelateerde berichten