Bestel je sapjes
Gezonde levensstijl

Gezond ontbijt bestellen? Bij Green Carrot!

Vind je het belangrijk om gezond te ontbijten, maar vind je er niet altijd de tijd voor? Via onze webshop kan je gemakkelijk je ontbijt bestellen, en niet zomaar voor één dag maar voor meerdere dagen. Tenminste als je wat plaats in je diepvriezer kan voorzien voor flesjes vol biologische sapjes.

Waarom gezond ontbijten?

Dat de eerste maaltijd van de dag een belangrijke is, weten we allemaal. Ze levert ons de nodige brandstoffen, vitaminen en mineralen om de dag goed te starten. Onze darmen worden geactiveerd nadat ze zo’n 8 uur gerust hebben en daardoor zullen ze je voeding van de rest van de dag ook beter kunnen verwerken. Als je goed ontbijt, ga je je andere maaltijden normaal gezien ook minder zwaar maken. En minder zware maaltijden zijn dan weer goed voor je concentratie.

Een gezond ontbijt levert vaak ook essentiële voedingsstoffen die je niet of minder uit de andere maaltijden kan halen. Dat is zéker het geval bij onze sapjes, die je per sapje 1 tot 1,5 kg groenten en fruit en hun voedingsstoffen geven.

Wat als je ’s morgens niets door je keel krijgt?

Wie ’s morgens vroeg geen hap binnenkrijgt, haat wellicht het zinnetje ‘je moet altijd ontbijten!’. Als het voor jou gewoon onmogelijk voelt om te eten voor je naar het werk gaat, dan moet je ook maar luisteren naar je gevoel en je lichaam. Wil je later in de voormiddag die gezonde start maken? Dan is een sapje de ideale, snelle en gemakkelijke manier om je lichaam te verblijden met een dosis voedingsstoffen.

ontbijt bestellen

Welke sapjes kan je bestellen?

Alle sapjes van Green Carrot zijn gemaakt van biologische groenten en fruit, zo veel mogelijk afkomstig van lokale boerderijen. Ze worden koud geperst en snel ingevroren om zo veel mogelijk vitaminen, mineralen en enzymen te bewaren. We leveren onze sapjes met eigen vrieswagens. Bij Green Carrot kan je dus je sapjes als ontbijt bestellen en er je hele diepvriezer (of een stukje ervan) mee vol steken. Zo kan je maandenlang genieten van een gezonde start van de dag!

Een greep uit onze sapjes:

BEAT! Een traktatie op een echte lenteschoonmaak met een onklopbare smakencombinatie. Met appel, rode biet, wortel, citroen en gember.

FUEL, een wortelsapje dat je vol met energie tankt. Met appel, wortel, citroen en ananas.

KICK, voor een kickstart van je dag. Met appel, komkommer, selder, spinazie en citroen.

(PINE)APPLE MOJITO, boordevol vitamine A om je het hele jaar door een stralende zomerhuid te geven. Met appel, munt en ananas.

Goesting gekregen? Wil je gezond ontbijt bestellen bij Green Carrot? Bekijk ons volledige aanbod en plaats je bestelling!

Ontdek alle sapjes in onze webshop!

Vorige Volgende

Gerelateerde berichten