Bestel je sapjes
Gezonde levensstijl

Je lichaam ontgiften met een sapjeskuur

Voel je je niet goed in je vel? Heb je regelmatig hoofdpijn of voel je je vermoeid na het eten? Dat kan het signaal zijn om je lichaam eens te ontgiften. Hoe kan je je lichaam ontgiften met behulp van sapjes? En waarom zou je het doen? Lees er hier alles over!

Waarom zou je je lichaam ontgiften?

In principe is je lichaam in staat om stoffen die het niet kent of die het als potentieel gevaarlijk beschouwt zelf af te breken. De slechte stoffen die het opneemt kan het namelijk afscheiden via ademhaling, urine en spijsvertering. Noodzakelijk is dan wel dat je gevarieerd en gezond eet, dag in, dag uit, en voldoende lichaamsbeweging hoog op je prioriteitenlijstje zet. En dat lukt niet altijd.

Iedereen heeft het wel al eens gehad, zo’n periode dat je je laat gaan, toch? Dat je niet voldoende beweegt en iets minder gezond eet? Dan kan het dat je lichaam even niet kan volgen en je systeem een soort van reboot nodig heeft. Je lichaam ontgiften op een natuurlijke manier, met 100% biologische sapjes vol mineralen en vitaminen, kan dan de ideale oplossing zijn.

lichaam ontgiften

Wat doet een detoxkuur met je lichaam?

Tijdens een detoxkuur met sapjes drink je gedurende één tot drie dagen zes sapjes per dag. Sapjes bevatten geen vezels, waardoor je lichaam alle voedingsstoffen van het sap, alle vitaminen en mineralen die erin zitten, in enkele minuten kan opnemen en verwerken. Het is licht verteerbaar en werkt snel, zonder je lichaam te belasten, en je spijsverteringsstelsel kan dus een tot drie dagen helemaal tot rust komen. Ook je vetverbranding wordt gestimuleerd tijdens je detoxkuur. Je zal ook merken dat je meer energie en een gezondere huid zal hebben tijdens je kuur.

Is het voor iedereen goed?

Bij een sapjeskuur ga je even bepaalde voedingsstoffen uit je eetpatroon schrappen. Dat betekent dat je ook bepaalde voedingsstoffen zal missen. Daardoor is het niet voor iedereen geschikt. Als je twijfelt, laat je je beter begeleiden door een diëtist of je dokter.

Let wel: ongezonde eet- en leefgewoonten kan je niet goedmaken met een detoxkuur. Een detoxkuur kan je beter beschouwen als een nieuwe start van een gezond eetpatroon, een voorbereidende stap om je lichaam dat je even minder goed verzorgd hebt te ontlasten van overbodige stoffen. Zie het als een diepe reiniging na een minder gezonde periode!

Wil je je lichaam ontgiften met een sapjeskuur? Bestel je sapjes via GreenCarrot.be en breng je lichaam terug in evenwicht!

Start je sapjeskuur met Green Carrot!

Vorige Volgende

Gerelateerde berichten